Isabella presenterar ”Nordic 300”: En fusion av tradition och modern design

Förtältet Skandinavisk campingtradition möter samtida innovation.

Isabella den ärevördiga danska förtält tillverkaren har sedan 1957 varit en bastion av kvalitet inom campingbranschen. Från sina tidiga dagar till nuvarande globala närvaro i 35 länder fortsätter de att sätta standarden. I Sverige förstärks deras närvaro genom det långvariga samarbetet med distributören Kama Fritid och dess ägare Kabe.

Med en produktportfölj som spänner från traditionella förtält till de senaste luftförtälten. Isabella tillgodoser alla campares behov oavsett om de färdas med husvagn eller husbil.

Isabella Nordic: Där funktion möter stil

Det senaste tillskottet Isabella Nordic 300 kombinerar estetik med praktik. Tillverkat i det robusta och underhållsfria materialet Isacryl. Behåller Nordic inte bara sin livliga färg, utan erbjuder också ett optimalt inomhusklimat tack vare dess andningsegenskaper.

När det gäller stabilitet står Nordic stadigt med hjälp av Isabellas robusta Megastel och det vädertåliga PVC-taket. Insynsskydd för alla fönster och rymliga entrédörrar gör detta förtält idealiskt för dagens campare, oavsett om det är barnvagnar eller rullstolar som behöver rulla in.

En särskild detalj är den smarta dragkedjan på tältets framsida där man kan montera en lamphållare för Isabellas solcellslampa. För dem som önskar variation erbjuds Nordic i två rymliga djup: 240 och 300 cm.

Isabella presenterar ”Nordic 300”: En fusion av tradition och modern design
Rulla till toppen