KONTAKT

Din Expert på Standby Tält – Välkommen till Mr Fritid AB

standbytalt.se, en del av Mr Fritid AB, stoltserar vi med vår expertis inom standby tält, speciellt Isabella Villa-serien. Som erkända återförsäljare av Kama Fritid och deras breda sortiment, specialiserar vi oss på att erbjuda Standby Tält av högsta kvalitet till husvagnar, alltid till Sveriges bästa priser.

Varför Välja Mr Fritid AB?

Hos Mr Fritid AB står vi ut från mängden genom att erbjuda:

  • Marknadens bästa priser på Isabella Villa standby tält.
  • Oslagbara priser över hela vårt sortiment, vilket gör kvalitetscamping tillgängligt för alla.
  • En omfattande tjänsteportfölj som inkluderar försäljning, reparationer, montering och försäkringsjobb, allt under samma tak.

Vi förstår vikten av kvalitet och service, och det är därför vi är stolta över att erbjuda en hög servicenivå och ansvarskänsla i allt vi gör. Vår expertis och erfarenhet säkerställer att du får de bästa möjliga lösningarna för dina behov, oavsett om det gäller ett nytt standby tält, reparationer eller försäkringsrelaterade tjänster.

Vårt Engagemang för Ditt Campingliv

Vårt mål på Mr Fritid AB är att förbättra ditt campingliv genom att tillhandahålla produkter och tjänster av högsta kvalitet. Vi förstår de unika behoven hos varje camper och strävar efter att möta dessa behov med vårt omfattande utbud av Isabella Villa tält. Oavsett om du behöver ett nytt tält till din husvagn, professionell reparation eller installation, eller hjälp med försäkringsärenden, har vi kunskapen och erfarenheten för att hjälpa dig.

Kontakta Oss Idag

Om du letar efter det bästa inom standby tält, behöver professionell service eller vill dra nytta av våra oslagbara priser, är Mr Fritid AB ditt självklara val. Besök oss på standbytalt.se för att utforska vårt sortiment och lära dig mer om hur vi kan göra ditt campingliv bättre.

MR FRITID AB – Din personliga expert på standby tält från Isabella Villa. Välkommen att kontakta oss redan idag för att upptäcka hur vi kan förbättra ditt utomhusäventyr med kvalitet och service som går hand i hand.

standby tält

Mr Fritid AB

Lördagsvägen 11

45163 Uddevalla

TELEFON

Vi svarar på telefon under dessa tider: 12:00 – 21:00

0707-512203

Mail

info@standbytalt.se

Rulla till toppen