ISABELLA VILLA 650

Isabella villa 650 med frontparti C-D-C
Isabella villa 650 med frontparti A-D-C
Isabella villa 650 med frontparti B-D-C
Isabella villa 650 med frontparti C-D-B
Isabella Villa 650 är det ultimata förtältet för helårs camping. Genom att välja mellan olika frontpaneler, kan du vara med och utforma ditt Isabella Villa förtält, precis så som du själv önskar
Isabella villa 650 med frontparti B-D-F
Isabella villa 650 med frontparti C-D-B

Utforska Isabella Villa 650: Skräddarsy Ditt Drömförtält

Isabella Villa 650 representerar toppen av innovation och anpassningsbarhet inom världen av förtält. Med sitt generösa utrymme på 6,50 meter i bredd och 3,1 meter på djupet, inklusive den praktiska slusskudden, sätter detta förtält en ny standard för campingkomfort och designflexibilitet. Isabella Villa 650 är skapat för att möjliggöra en personlig touch i utformningen av ditt campingboende, vilket gör att du kan skapa ett utrymme som perfekt reflekterar din stil och dina behov.

Oändliga Möjligheter med Främre Moduler

Flexibiliteten som Isabella Villa 650 erbjuder genom sina olika främre moduler är enastående. Denna funktion ger dig friheten att välja och kombinera moduler för att skapa ett unikt utseende och känsla för ditt förtält. Oavsett om du eftersträvar en öppen och välkomnande främre del för att njuta av utsikten eller en mer sluten och privat miljö, kan Isabella Villa 650 anpassas för att uppfylla dina specifika önskemål.

Tillverkad för Extrema Förhållanden

Fönstren i Isabella Villa 650 är designade för att stå emot de mest extrema väderförhållandena. Tillverkade av ett material som tål extrem kyla, säkerställer de att ditt förtält förblir varmt och bekvämt, även under de kallaste månaderna. För ökad mångsidighet och privatliv, är fönstren utrustade med tygklaffar som lätt kan täckas över vid behov.

Underhållsfri Design

En av de mest uppskattade egenskaperna hos Isabella Villa 650 är dess underhållsfria design. De djupa baldakinerna är strategiskt utformade för att förhindra att smuts och vatten rinner längs sidorna av förtältet. Detta innebär mindre tid för rengöring och mer tid för avkoppling och nöje under dina campingdagar.

Enkel och Flexibel Montering

Isabella Villa 650 är konstruerat för att du själv ska kunna montera det, utan behov av professionell hjälp. De olika modulerna kopplas samman med blixtlås, en smart lösning som gör det möjligt att enkelt flytta frontpanelerna utan att behöva demontera taket. Denna flexibilitet gör det lätt att anpassa förtältets layout efter säsong eller personliga preferenser, och erbjuder en användarvänlighet som är oöverträffad.

Slutsats

Isabella Villa 650 är mer än bara ett förtält; det är en investering i din campinglivsstil. Med dess oöverträffade flexibilitet, hållbarhet och användarvänliga design, erbjuder Isabella Villa 650 en campingupplevelse utöver det vanliga. Skapa ditt personliga drömförtält och njut av camping året runt med komfort och stil. Isabella Villa 650 ger dig möjligheten att leva ditt bästa campingliv, oavsett väder eller årstid.

KAMPANJPRIS 2024
Isabella Villa 650 Tält inkl Frontpartier.
Inkl.Montering (inom rimliga avstånd)
Pris 113 900kr
Om ni önskar köpa Isabella villa tält utan montering så kontakta oss för en gratis offert.
Välkommen att kontakta oss redan idag.

Isabella villa med veranda
Isabella villa 650 med veranda frontparti C-D-C
Isabella villa 650 med veranda frontparti B-D-C
Isabella villa 650 med veranda frontparti A-D-F
Isabella villa 650 med veranda frontparti B-D-F

KAMPANJPRIS 2024
Isabella Villa 650 Tält med veranda inkl Frontpartier.
Inkl.Montering (inom rimliga avstånd)
Pris139 900kr
Om ni önskar köpa Isabella villa tält utan montering så kontakta oss för en gratis offert.
Välkommen att kontakta oss redan idag.

Isabella villa Veranda
Isabella villa året runt tält
Rulla till toppen