ISABELLA VILLA 750

Isabella Villa 750 med frontparti F-G-F
Isabella Villa 750 med frontparti F-G-B
Isabella Villa 750 är det ultimata förtältet för helårs camping. Genom att välja mellan olika frontpaneler, kan du vara med och utforma ditt Isabella Villa förtält, precis så som du själv önskar

sabella Villa 750: Det Ultimata Förtältet för Camping Året Runt

Isabella Villa 750 representerar den senaste innovationen inom campingvärlden. Designad för att erbjuda en oöverträffad upplevelse för campare som söker det bästa inom komfort, anpassningsbarhet och hållbarhet. Med sitt generösa utrymme och avancerade designelement är Isabella Villa 750 det ultimata valet. För de som vill njuta av campinglivet året runt, oavsett väderförhållanden.

Rymlig och Anpassningsbar Design

Med en imponerande bredd på 6,50 meter och ett djup på 3,1 meter. Inklusive den praktiska slusskudden, erbjuder Isabella Villa 750 gott om utrymme för både avkoppling och förvaring. För det första är detta förtält är skapat för att ge dig friheten att anpassa ditt utrymme exakt efter dina önskemål. Med ett brett utbud av främre moduler som gör det möjligt att skapa det perfekta förtältet för just dina behov.

Tillverkad för Extrema Klimat

Isabella Villa 750 är konstruerad med tanke på hållbarhet och komfort i extrema väderförhållanden. Fönstren är tillverkade av ett material som tål extrem kyla. Vilket säkerställer att ditt förtält förblir varmt och välkomnande även under de kallaste vintermånaderna. För de andra ytterligare skydd och flexibilitet är fönstren utrustade med tygklaffar som enkelt kan täckas över när privatliv eller extra isolering önskas.

Underhållsfri och Praktisk Design

En av de stora fördelarna med Isabella Villa 750 är dess underhållsfria design. De djupa baldakinerna är strategiskt utformade för att effektivt leda bort vatten och förhindra att smuts samlas längs sidorna av förtältet. Detta innebär att du kan spendera mer tid på att njuta av din campingupplevelse och mindre tid på rengöring och underhåll.

Enkel Montering för Flexibel Användning

Isabella Villa 750 är designat för att vara enkelt för dig att montera på egen hand. Genom att använda blixtlås för att sammanfoga de olika modulerna. För det tredje kan du enkelt anpassa och omkonfigurera ditt förtält utan att behöva ta ner hela konstruktionen. Denna flexibilitet gör det möjligt att snabbt anpassa förtältets layout efter säsong eller personliga preferenser. För det fjärde kan vilket ger en helt ny nivå av anpassningsbarhet och användarvänlighet.

Slutsats

Isabella Villa 750 står som det ultimata förtältet för de som värdesätter kvalitet, flexibilitet och hållbarhet i sitt campingliv. Oavsett om du söker skydd mot extrem kyla eller bara vill skapa ett mysigt och inbjudande utrymme för din familj och vänner. För det femte erbjuder Isabella Villa 750 allt du behöver för att njuta av camping året runt. Med dess avancerade design och enkla monteringssystem är Isabella Villa 750 det perfekta valet för den moderna camparen som inte vill göra avkall på komfort eller kvalitet.

KAMPANJPRIS 2024
Isabella Villa 750 Tält inkl Frontpartier.
Inkl.Montering (inom rimliga avstånd)
Pris 126 900kr
Om ni önskar köpa Isabella villa tält utan montering så kontakta oss för en gratis offert.
Välkommen att kontakta oss redan idag.

Isabella villa 750 med veranda frontparti B-G-F
Isabella villa 750 med veranda frontparti A-G-B
Isabella villa 750 med veranda frontparti C-G-C
Isabella villa 750 med veranda frontparti A-G-C

Isabella Villa 750 Tält med veranda inkl Frontpartier.
Inkl.Montering (inom rimliga avstånd)
Pris150 900kr
Om ni önskar köpa Isabella villa tält utan montering så kontakta oss för en gratis offert.
Välkommen att kontakta oss redan idag.

Rulla till toppen