ISABELLA VILLA 550

Isabella villa 550 med frontparti B-F
Isabella villa 550 med frontparti B-C
Isabella villa 550 med frontparti A-B
Isabella villa 550 med frontparti C-F
Isabella Villa 550 är det ultimata förtältet för helårs camping. Genom att välja mellan olika frontpaneler, kan du vara med och utforma ditt Isabella Villa förtält, precis så som du själv önskar

Upptäck Isabella Villa 550: Det Ultimata Förtältet för Helårs Camping

Välkommen till en värld där ditt campingliv förvandlas till en lyxig och anpassningsbar upplevelse året runt. Isabella Villa 550 står i framkanten av innovation och design, erbjudandes en oöverträffad flexibilitet och hållbarhet. Med möjligheten att personligt anpassa ditt förtält genom ett urval av olika frontpaneler, sätter Isabella Villa 550 en ny standard för vad ett förtält kan erbjuda.

Designa Ditt Drömförtält

Isabella Villa 550 bjuder in dig till en värld av möjligheter. Med sina imponerande mått på 5,50 meter i bredd och 3,1 meter i djup, inklusive slusskudden, erbjuder detta förtält en rymlig och bekväm miljö för alla dina campingäventyr. Men det är de mångsidiga kombinationerna av främre moduler som verkligen sätter Isabella Villa 550 i en klass för sig.

Anpassningsbarhet och Hållbarhet

Isabella Villa 550 är designat för att ge dig kontroll över utseendet och känslan av ditt förtält. Varje modul och panel är noggrant utformad för att ge maximal flexibilitet, så att du kan skapa ett utrymme som speglar din personliga stil och möter dina specifika behov. Fönstren i förtältet är inte bara estetiskt tilltalande utan också konstruerade för att stå emot extrem kyla, vilket gör Isabella Villa 550 till det perfekta valet för helårsbruk.

De medföljande tygklaffarna är en smart funktion som gör det möjligt för dig att snabbt och enkelt täcka över fönstren vid behov, vilket ger både integritet och skydd mot elementen. Dessutom hjälper de djupa baldakinerna till att hålla smuts och vatten borta från tältets sidor, vilket minskar underhållsbehovet och låter dig spendera mer tid på att njuta av livet utomhus.

Enkel Montage för Ultimat Bekvämlighet

En av de mest framträdande fördelarna med Isabella Villa 550 är dess användarvänliga design. Tack vare de smarta blixtlåslösningarna kan de olika modulerna enkelt sättas ihop, vilket gör att du kan anpassa och omkonfigurera ditt förtält utan att behöva ta ner hela konstruktionen. Denna flexibilitet gör det enkelt att förändra tältets layout beroende på säsong eller specifika behov, vilket ger en helt ny nivå av anpassningsbarhet.

Slutsats

Isabella Villa 550 är inte bara ett förtält; det är en investering i din campinglivsstil. Med dess oöverträffade flexibilitet, hållbarhet och användarvänliga design, erbjuder Isabella Villa 550 en campingupplevelse som ingen annan. Oavsett om du är en erfaren campare som söker det ultimata i komfort och anpassningsbarhet eller en nybörjare som vill starta ditt campingäventyr på rätt fot, är Isabella Villa 550 det perfekta valet för dig. Upplev skillnaden idag och skapa ditt drömförtält med Isabella Villa 550.

Köp nu! Isabella villa 550

KAMPANJPRIS 2024
Isabella Villa 550 Tält inkl Frontpartier.
Inkl.Montering (inom rimliga avstånd)
Pris 103 900
Om ni önskar köpa Isabella villa tält utan montering så kontakta oss för en gratis offert.
Välkommen att kontakta oss redan idag.

KAMPANJPRIS 2024
Isabella Villa 550 Tält med veranda inkl Frontpartier.
Inkl.Montering (inom rimliga avstånd)
Pris 129 900kr
Om ni önskar köpa Isabella villa tält utan montering så kontakta oss för en gratis offert.
Välkommen att kontakta oss redan idag.

Isabella villa 550 med veranda och frontparti F-B
Isabella villa 550 med veranda och frontparti B-C
Isabella villa 550 med veranda och frontparti A-B
Isabella villa 550 med veranda och frontparti C-C
Rulla till toppen