ISABELLA VILLA 850

Isabella villa frontparti C-G-D-B
Isabella villa Villa frontparti B-G-D-C
Isabella villa Villa frontparti C-G-D-C
Isabella villa Villa frontparti A-G-D-B

KAMPANJPRIS 2024
Isabella Villa 850 Tält inkl Frontpartier.
Inkl.Montering (inom rimliga avstånd)
Pris 137 900kr
Om ni önskar köpa Isabella villa tält utan montering så kontakta oss för en gratis offert.
Välkommen att kontakta oss redan idag.

Isabella Villa 850 är det ultimata förtältet för helårs camping. Genom att välja mellan olika frontpaneler, kan du vara med och utforma ditt Isabella Villa förtält, precis så som du själv önskar

Upptäck Isabella Villa 850

Isabella Villa 850 erbjuder en oöverträffad upplevelse för entusiastiska campare. För det första är bredd på 8,50 meter och ett djup på 3,1 meter inkluderar detta förtält även en praktisk slusskudde. Det stora utrymmet möjliggör skräddarsydda lösningar tack vare ett brett utbud av främre moduler. Således kan du enkelt anpassa förtältets design efter eget önskemål.

Extremt Väder? Inga Problem!

Förtältets fönster, tillverkade för att stå emot extrem kyla, bidrar till en behaglig inomhusmiljö. Tygklaffar tillhandahålls för extra isolering och integritet vid behov. Tack vare de djupa baldakinerna minskar behovet av rengöring genom att effektivt avleda smuts och vatten.

Enkel Montering

Montering av Isabella Villa 850 är anmärkningsvärt enkel. Modulerna kopplas samman med blixtlås, vilket underlättar snabba ändringar i förtältets layout utan att taket behöver tas ned. Denna funktion gör det enkelt att anpassa sig till förändrade väderförhållanden eller uppdatera förtältets utseende.

Slutsats: En Oslagbar Campingupplevelse

Isabella Villa 850 står som det ultimata valet för dem som söker en kombination av lyx och funktionalitet. Dess rymliga och flexibla design, tillsammans med robusta material, definierar en ny standard för campingförtält. Vare sig du planerar en kort utflykt eller en längre vistelse utomhus, garanterar Isabella Villa 850 en minnesvärd upplevelse.

Rulla till toppen