ISABELLA VILLA 950

Isabella Villa 950 C-G-G-B
Isabella Villa 950 A-G-G-B
Isabella Villa 950 C-G-G-C
Isabella Villa 950 B-G-G-C
Isabella Villa 950 är det ultimata förtältet för helårs camping. Genom att välja mellan olika frontpaneler, kan du vara med och utforma ditt Isabella Villa förtält, precis så som du själv önskar

KAMPANJPRIS 2024
Isabella Villa 950 Tält inkl Frontpartier.
Inkl.Montering (inom rimliga avstånd)
Pris 148 900kr
Om ni önskar köpa Isabella villa tält utan montering så kontakta oss för en gratis offert.
Välkommen att kontakta oss redan idag.


Isabella Villa 950: En Ny Era av Campinglux

Isabella Villa 950 tar campingupplevelsen till oanade höjder med sin imponerande storlek och mångsidighet. Med en bredd på 6,50 meter och ett djup på 3,1 meter, inklusive den praktiska slusskudden, erbjuder detta förtält en oöverträffad rymd och komfort för campare som inte nöjer sig med det vanliga.

Skräddarsy Ditt Förtält

Isabella Villa 950 står ut med sin förmåga att erbjuda ett brett utbud av kombinationer för främre moduler. Detta innebär att du har möjligheten att personligt anpassa utseendet på ditt förtält. för det första spegla din unika stil och behov. Oavsett om du önskar ett minimalistiskt utseende eller ett mer hemtrevligt och inbjudande utrymme. För det andra kan Isabella Villa 950 anpassas för att uppfylla dina visioner.

Byggd för Att Stå emot Naturen

Fönstren i Isabella Villa 950 är designade för att stå emot de mest extrema klimatförhållanden. Tillverkade av ett material som tål kraftig kyla. Säkerställer de att ditt förtält förblir en varm och inbjudande tillflykt, även under de kallaste månaderna. För extra bekvämlighet och integritet, är fönstren utrustade med tygklaffar som kan dras för vid behov.

Underhållsfritt och Praktiskt

En av de största fördelarna med Isabella Villa 950 är dess praktiska och underhållsfria design. De djupa baldakinerna är skapade för att effektivt leda bort smuts och vatten från sidorna av förtältet, vilket gör att du kan spendera mer tid på att njuta av dina äventyr istället för att oroa dig för rengöring.

Enkel Montering för Alla

Isabella Villa 950 är utvecklat med användarvänlighet i åtanke, vilket gör det möjligt för dig att montera förtältet på egen hand. För det tredje är de smarta blixtlåsen kan de olika modulerna enkelt sättas ihop, vilket ger dig friheten att snabbt ändra förtältets layout utan att behöva ta ner hela konstruktionen.

Slutsats: Camping på Dina Villkor

Isabella Villa 950 erbjuder den ultimata kombinationen av komfort, anpassningsbarhet och hållbarhet, vilket gör det till det perfekta valet för campare som söker det allra bästa. Med dess rymliga interiör, flexibla designalternativ och robusta konstruktion, sätter Isabella Villa 950 en ny standard för campinglivet. Upplev friheten att skapa ditt ideala utomhusboende med Isabella Villa 950 – där dina campingdrömmar blir verklighet.

Rulla till toppen