ISABELLA VILLA 370

Utvidgningen av Isabella Villa: Nya Dimensioner av Komfort och Flexibilitet

Isabella Villa, känt för att vara det mest framgångsrika förtältet i vårt sortiment, har tagit ytterligare ett steg framåt i sin evolution. Med introduktionen av nya storlekar och funktionella uppdateringar, fortsätter Isabella Villa att definiera framtiden för utomhusboende, erbjudande en oöverträffad kombination av komfort, rymlighet och anpassningsbarhet.

Nya Storlekar för Varje Äventyr

Erkännandet av varierande utrymmesbehov har lett till att Isabella Villa nu erbjuds i två olika djup och fem olika längder. Denna mångsidighet garanterar att du kan hitta det perfekta tältet för just dina behov och preferenser.

  • VILLA 300: Med ett djup på 300 cm, är detta tält det perfekta valet för dem som söker ett kompakt, men ändå rymligt, utrymme för sina utomhusäventyr. VILLA 300 kombinerar bekvämlighet och funktion i en smidig design, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för mindre campingplatser eller för de som prioriterar enkelhet och effektivitet.
  • VILLA 370: För de som önskar ytterligare utrymme och komfort, erbjuder VILLA 370 ett imponerande djup på 370 cm. Detta tält är designat för att möta behoven hos även de mest krävande utomhusentusiasterna, och erbjuder rikligt med utrymme för avkoppling, underhållning och förvaring. Den extra djupet gör VILLA 370 till det ultimata valet för långvariga vistelser och stora familjer.

Innovationer för Ökad Ventilation

En viktig uppdatering i Isabella Villa-sortimentet är tillägget av nya gavelstycken, som introducerar en förbättrad flexibilitet i ventilationssystemet. Dessa nytillkomna gavelstycken tillåter att både myggnät och fönster kan rullas upp eller ner, beroende på behov och väderförhållanden. Denna funktion erbjuder flera möjligheter att anpassa luftflödet och säkerställa en behaglig inomhusmiljö, oavsett omständigheterna.

Denna innovativa lösning på ventilation ger inte bara en mer anpassningsbar användarupplevelse men ökar också tältets användbarhet under olika klimatförhållanden. Genom att erbjuda möjligheten att effektivt hantera både värme och kyla, säkerställer de nya gavelstyckena att ditt Isabella Villa-tält är bekvämt att använda från tidig vår till sen höst.

Slutsats

Utvidgningen av Isabella Villa-sortimentet markerar en ny era i utomhusboende, där flexibilitet, komfort och användarvänlighet står i centrum. Oavsett om du väljer VILLA 300 för dess kompakta effektivitet eller VILLA 370 för dess rymliga lyx, kan du vara säker på att ditt Isabella Villa-tält kommer att överträffa dina förväntningar. Med de senaste uppdateringarna, inklusive de revolutionerande nya gavelstyckena för förbättrad ventilation, är Isabella Villa mer än bara ett tält – det är en investering i din utomhuslivsstil.

KAMPANJPRIS 2024

Isabella Villa 550 370 Tält inkl Frontpartier.


Inkl. Montering (inom rimliga avstånd)
Pris 114 900kr


Om ni önskar köpa Isabella villa tält utan montering så kontakta oss för en gratis offert.
Välkommen att kontakta oss redan idag.

KAMPANJPRIS 2024

Isabella Villa 650 370 Tält inkl Frontpartier.


Inkl. Montering (inom rimliga avstånd)
Pris 127 900kr


Om ni önskar köpa Isabella villa tält utan montering så kontakta oss för en gratis offert.
Välkommen att kontakta oss redan idag.

KAMPANJPRIS 2024

Isabella Villa 750 370 Tält inkl Frontpartier.


Inkl. Montering (inom rimliga avstånd)
Pris 139 900kr


Om ni önskar köpa Isabella villa tält utan montering så kontakta oss för en gratis offert.
Välkommen att kontakta oss redan idag.

Isabella villa 370- 2023
Rulla till toppen