STANDBY-TÄLT

ISABELLA Villa-förtältet passar dig som vill vara på samma plats år efter år och som inte vill ställa upp och ta ner förtältet varje säsong. Det är gjort för att stå ute och står stadigt även vid ostadigt väder.

Isabella Villa är ett fristående tält och kan stå för sig självt när du kör iväg med husvagnen. Du får uppleva friheten med att vara på samma campingplats år efter år och samtidigt ha möjligheten att koppla ifrån husvagnen och åka iväg med den. 

Isabella villa vardagsrum
Isabella villa sluss 70cm

StandbyTält är ett utmärkt sätt att uppleva naturen och bo natur nära. Standby tält är också ett fantastiskt sätt att uppleva året runt camping. Året runt tält ger möjlighet att njuta av skönheten och friheten som naturen erbjuder. Att campa året runt innebär att du kan njuta av olika säsonger och allt som följer med. Med året runt camping kan du uppleva den varma sommaren, den färgsprakande hösten, den snöiga vintern och den milda våren.

Att campa året runt kräver dock att du har rätt utrustning. För att kunna campa året runt behöver du ett tält som är konstruerat för att stå emot alla väderförhållanden. Dessutom gör det att du måste ta hänsyn till nedbörd, termiska belastningar och vind, och se till att du har ett tält som kan hålla dessa. Välj också rätt plats att campa på. Det bästa är att hitta en plats som ger bra skydd mot regn, vind och kyla. Du kan njuta av det vackra landskapet, uppleva nya äventyr och ha en underbar tid med familj och vänner.

Att tänka på när du väljer Året runt tält

Är byggda för att användas året runt i Sverige

•    Isabella har en stabil konstruktion och bästa möjliga materialval

•    Skapar den perfekta förutsättningar för att umgås med vänner och familj utan trängsel

•    Tältet monteras en gång och står sedan på samma plats året runt

•    Inte modellanpassade, det gör att du kan behålla tältet om du byter husbil eller husvagn

•    Året runt tält är en investering så var noga med ditt val och tänk igenom vilken storlek och modell som bäst passar dina behov. 

Välj storlek på Isabella villa tält

Rulla till toppen