OM OSS

Om Mr Fritid AB – Din Expert på Standby Tält från Isabella Villa

På standbytalt.se, en stolt del av Mr Fritid AB, positionerar vi oss som din personliga expert på standby tält, med en särskild inriktning på Isabella Villa-serien. Som auktoriserad återförsäljare av Kama Fritid och deras omfattande utbud, har vi specialiserat oss på att erbjuda Standby Tält av högsta kvalitet till husvagnar över hela Sverige – alltid till marknadens bästa priser.

Vårt Engagemang för Kvalitet och Pris

Hos Mr Fritid AB är vi inte bara återförsäljare; vi är entusiaster som brinner för camping och utomhusliv. Detta engagemang återspeglas i vårt noggrant utvalda sortiment av standby tält från Kama Fritid, där Isabella Villa står i centrum. Vårt mål är att göra kvalitetscamping tillgänglig för alla genom att erbjuda oslagbara priser utan att kompromissa med kvaliteten.

Tjänster Utöver Försäljning

Förutom försäljning av Standby Tält, erbjuder Mr Fritid AB en rad tjänster som understryker vår höga servicenivå och ansvarskänsla:

  • Reparationer: Vårt team av erfarna tekniker kan hantera alla typer av reparationer, stora som små, för att säkerställa att ditt tält förblir i bästa möjliga skick.
  • Montering: Vi erbjuder professionell montering av Standby Tält/året runt tält från Isabella Villa, oavsett var du befinner dig i Sverige. Vår expertis garanterar en snabb och korrekt installation så att du kan börja njuta av ditt nya tält så snart som möjligt.
  • Försäkringsjobb: Mr Fritid AB hanterar även försäkringsrelaterade arbeten. Om olyckan är framme och ditt tält skadas kan vi bistå med allt från skadebedömning till reparation eller ersättning, allt i samarbete med din försäkringsgivare.

Varför Välja Mr Fritid AB?

Hos Mr Fritid AB är vi övertygade om att kvalitet, pris och service går hand i hand. Genom att välja oss som din partner för standby tält får du:

  • Marknadens bästa priser på Isabella Villa tält.
  • Hög servicenivå med personligt engagemang i varje kund.
  • Komplett tjänsteutbud som täcker allt från försäljning till montering och reparation.
  • Expertis och erfarenhet som säkerställer att du får rätt lösning för just dina behov.

Vi på Mr Fritid AB är här för att göra ditt campingliv enklare och mer njutbart. Besök oss på standbytalt.se för att utforska vårt sortiment och lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att förverkliga ditt drömtält. Välkommen till en värld av kvalitetscamping med Mr Fritid AB – där ditt nästa äventyr börjar.

Rulla till toppen