Isabella Penta: Det Ultimata Långliggarförtältet

För campare som längtar efter ett rymligt och komfortabelt förtält, erbjuder Isabella Penta förtält en lösning som kombinerar praktisk design med högkvalitativa material. Med dess unika egenskaper och flexibla användning är detta förtält en idealisk följeslagare för campingentusiaster som söker det lilla extra.

Rymlig och Effektiv Design

Isabella Penta förtältet utmärker sig med ett generöst djup på 3,50 meter och en femkantig form, vilket möjliggör maximalt utnyttjande av utrymmet utan att en besvärande mittstång är i vägen. Denna design ger inte bara mer utrymme utan även en estetiskt tilltalande look.

Andningsbart Material för Optimal Komfort

Förtältet är tillverkat av Isacryl-material, känt för sin förmåga att ”andas”. Detta säkerställer ett behagligt inomhusklimat, även under varmare dagar. Materialvalet bidrar till förtältets hållbarhet och användbarhet genom olika väderförhållanden.

Perfekt Ventilation och Ljussättning

Med myggnätsfönster i båda gavlarna och flera öppningsmöjligheter, garanterar Isabella Penta ett optimalt inomhusklimat. Det sandfärgade taket och det transparenta takpartiet tillsammans med stora fönster med klar folie bidrar till att skapa en ljus och välkomnande atmosfär i förtältet.

Robust Konstruktion för Långvarig Användning

Förtältets stabilitet säkerställs genom ett kraftigt stativ och en baldakin som löper runt hela konstruktionen, vilket gör att det kan stå uppe under långa perioder. Det finns möjlighet att välja mellan Zinox stålstativ eller det ännu kraftigare Zinox MegaFrame för extra stabilitet.

Standardutrustning och Specialfunktioner

Varje Isabella Penta förtält levereras med en mängd standardtillbehör, inklusive gardinsats, verandastång, understycke och mycket mer. Speciella funktioner som hörndörr, transparent takdel och myggnätsfönster gör detta förtält unikt.

Anpassningsbara Delar och Extrautrustning

För ökad flexibilitet är front-, gavel- och hörnpartierna avtagbara och nedfällbara. Dessutom finns det en rad extrautrustning som kan läggas till. Som Annex 220 och dörrmarkis, för att ytterligare förbättra din campingupplevelse.

Sammanfattning:

Isabella Penta förtältet är mer än bara ett skydd mot elementen; det är en investering i din campingkomfort. Med dess mångsidighet, robusta konstruktion och genomtänkta design, är det ett utmärkt val för campare som vill förlänga sin säsong och njuta av naturen till fullo. Oavsett om du planerar en kort semester eller en längre vistelse, är Isabella Penta förtältet det optimala valet för en lyckad campingsemester.

Flexibel Betalning med Klarna hos Mr Fritid

Att investera i ett Isabella Penta förtält har aldrig varit enklare. Hos Mr Fritid kan du nu enkelt och tryggt köpa detta förtält med Klarnas flexibla betalningsalternativ. Klarna erbjuder en enkel och bekväm betalningslösning som gör det möjligt för dig att njuta av ditt drömförtält utan bekymmer.

Isabella Penta: Det Ultimata Långliggarförtältet
Rulla till toppen