10 tips på hur du underhåller ditt Isabella villa

Få våra tips på hur du får din Isabella villa att hålla längre med bra underhåll och skötsel. Mycket av arbetet kan göras med vatten och en mjuk bilborste. Underhåll av din VILLA är viktigt. Följ våra 10 steg för hur du bäst underhåller den både externt och internt. . Det är en bra idé att börja uppifrån med taket.


1. Spola taket med vatten. Använd en mjuk biltvättborste med teleskopskaft för att tvätta bort smuts och smuts. Kom ihåg att tömma rännan på löv och skräp. 

2. Fortsätt tvätta ner sidorna av VILLA. Undvik att tvätta på fönstren. 

3. Använd IsaClean All Season om smutsen fastnar extra hårt. Det kan vara alger från en lång vinter. Det är en bra idé att bara använda detta 1-2 gånger om året. 

4. Använd IsaClean All Year för löpande rengöring. IsaClean All Year är mild och skonsam mot tältduken. Du kan använda den året runt för kontinuerlig rengöring av förtältet. 

5. Efter rengöring med IsaClean kan det bli nödvändigt att impregnera din ISABELLA VILLA. Här rekommenderar vi AquaTex impregnering . 

6. Tvätta fönstren med en fiberduk och rent vatten. Spraya fönstren både in- och utvändigt med IsaClean Window . Torka av fönstren med den medföljande mikrofiberduken. 

7. Spraya blixtlåsen med Aquatex Impregnation . Salt och sand tenderar att lägga sig i dragkedjorna och silikonen i impregneringen ser till att dragkedjorna glider bättre. 

8. Demontera gardinerna och ta bort gardinbeslag. Tvätta dem med ett skonsamt program i 30 grader. Stryk dem innan du sätter tillbaka dem. 

9. Ta bort termotaket och lägg det i ett tvättnät för att skydda krokarna och tvättmaskinen. Tvättas i 30 grader på ett skonsamt program. Sätt tillbaka termotaket medan det fortfarande är fuktigt. Om det torkar helt kan det krympa och bli svårt att dra åt igen. 

10. Se till att sandsäckarna på taket är rätt placerade.  

Lycka till!

Hittar du inte vad du söker efter? Här hittar du alla våra standby tält till husvagnar.

10 tips på hur du underhåller ditt Isabella villa
Rulla till toppen