Imponerande rengöringsmedel för förtälts fönstren

Isabella IsaClean Window är förmodligen en av de bästa förtält medel vi har provat hittills. Vi satte det på en tuff uppgift och den gjorde sitt jobb till 100%.

Hela sommaren har vi haft en veranda stång framme på vårt Isabella Forum Etna-förtält . Vi vet att vi borde ha lagt rör isolering eller en påse runt stången för att skydda tältduken och fönstren. Men det fick vi aldrig göra. Så när vi tog bort stången i samband med att förtältet övervintrades såg vi att spöet lämnat en svart rand över båda fönstren framtill.

Vi var arga på oss själva, och båda trodde att vi aldrig skulle bli av med den strimmen. 

Först försökte vi tvätta bort det med alm. vatten, men det hjälpte inte. Vi funderade på att prova med impregneringsvätska. I vissa fall kan det få ett smutsigt fönster att glänsa, men om du inte gör det rätt kan fönstret skadas.

Vi kom då ihåg att vi hade fått en flaska av Isabellas egen rengöringsmedel för tältfönster på Ferie For Alle i Herning. Det kallas  IsaClean Window . Vi skulle försöka ta bort det fula strecket med det.

Det fungerade till 100% och tog bort den svarta strecket.

Vi sprayade IsaClean window direkt på den svarta missfärgningen på fönstret och duttade med en torr, ren trasa. Det tog lite armbågsfett och tid, men strecket lossnade.

Du kan fortfarande gissa var veranda stolpen har varit. Det beror på slitage och det kan vi inte putsa bort.

Imponerande rengöringsmedel för förtälts fönstren
Rulla till toppen