5 påskfiranden med husvagnen du inte får missa

Här är fem påskfiranden i Sverige som du kan njuta av med husvagnen. Dessa evenemang och platser erbjuder en mängd aktiviteter och traditioner som är perfekta för en minnesvärd påskupplevelse:

Påsk i Skåne:

Skåne erbjuder vackra landskap, charmiga byar och historiska platser att besöka under påsken. Passa på att besöka Kulturen i Lund, där du kan uppleva påskfirande med traditionella påskdekorationer och påskpyssel. Skåne erbjuder också flera campingplatser som är perfekta för husvagnssemester.

Påskäggjakt i Göteborg:

Varje år anordnas en stor påskäggjakt i Slottsskogen i Göteborg, vilket är en rolig aktivitet för hela familjen. Utforska parken och leta efter gömda påskägg medan du njuter av den vackra naturen. Det finns flera campingplatser i närheten av Göteborg där du kan stanna med din husvagn.

Påsk i Dalarna:

Dalarna är känt för sina vackra landskap och rika kulturarv. Under påsken kan du besöka de berömda påskmarknaderna i Rättvik och Mora, där du kan köpa traditionellt hantverk, påskdekorationer och lokala produkter. Dalarna har också många campingplatser där du kan parkera din husvagn och njuta av naturen.

Påsk i Stockholm:

Huvudstaden erbjuder en mängd påskaktiviteter och evenemang för hela familjen. Besök Skansen, det stora friluftsmuseet, för att lära dig om svenska påsktraditioner och delta i påskpyssel och äggjakter. Det finns flera campingplatser i närheten av Stockholm, såsom Bredäng Camping och Ängby Camping, där du kan stanna med din husvagn.

Påsk på Gotland:

Gotland är en populär destination för påskfirande och erbjuder en mängd aktiviteter och evenemang. Utforska den medeltida staden Visby, besök lokal konst och hantverk vid påskmarknader, och njut av den vackra kusten och landskapet på ön. Det finns flera campingplatser på Gotland där du kan parkera din husvagn och utforska ön i din egen takt.

När du planerar din påskresa med husvagnen, kom ihåg att boka campingplatser i förväg, eftersom de kan bli fullbokade under högsäsong. Oavsett vilket påskfirande du väljer kommer du säkert att skapa minnen som varar livet ut.

5 påskfiranden med husvagnen du inte får missa
Rulla till toppen