Rekordmånga Isabella-nyheter för camping 2023

Säsongen närmar sig med stormsteg och för många campare är det hög tid att börja fundera på vilken
utrustning som kommer att göra årets camping semester ännu bättre. Därför har Isabella rekordmånga
nya produkter i sitt sortiment i år – bland annat ett nytt och snyggt lyxigt förtält.
En av årets stora Isabella-nyheter är ett nyutvecklat A-måtts förtält för säsongs campare. Nordic är det bästa av alla förtält och har kallats “det eleganta lyxförtältet”. I det nya förtältet Nordic har Isabella återigen lagt stor vikt vid detaljerna och skapat ett robust säsongs förtält. Det är det enda förtältet med A-mått i Isabellas sortiment och finns i två djup. Nordic är också utrustat med Isabellas robusta Megastel och PVC-tak.


Ventura lufttält för både husvagn och husbil

Ventura-lufttält


Isabella utökar också sitt sortiment inom kategorin lufttätt och introducerar ett nytt Ventura-lufttält som passar för både husvagnar och husbilar. Lufttältet är tillverkat i Europa och användningen av kvalitets material garanterar campare ett förtält som kräver minimalt med underhåll, har lång hållbarhet och hög komfort. Ventura AIR är utrustat med ett unikt och flexibelt höjdjusteringssystem som gör att förtältet kan justeras till olika höjder och därför passar på både husvagnar och husbilar.


Isabella Villa 370 har vuxit


Isabella Villa 300 som redan är det största förtältet i Isabellas sortiment, har vuxit och är nu ännu större. VILLA helårs tält finns nu i två djup och fem längder. Beroende på hur mycket utrymme du behöver kan du välja mellan VILLA 300 med ett djup på 300 cm eller Isabella Villa 370 med ett djup på 370 cm. På www.isabella.net kan du visualisera de många VILLA-möjligheterna och sätta ihop ditt eget dröm-VILLA-tält.


Prisbelönt förtält för markiser

Buddy Caravan


Buddy är årets nyhet för husbilar. Isabellas nya markistält har redan blivit utsett till “Bästa förtältet för husbilar 2023” vid Practical Motorhome Awards i Storbritannien. Med Buddy kan två sidor och en front användas för att förvandla markisen på husbilar och husvagnar till ett snyggt förtält.


Inga kalla fötter mer

Floor Heating


Från och med nu är det slut med kalla fötter i förtältet. Isabellas nya Floor Heating håller fötterna varma och är ett bra komplement till värmaren i förtältet. Golvvärmesystemetbestår av en värmekabel som är monterad i aluminiumplattor vilka effektivt fördelar värmen där du vill ha golvvärme.


Specialdesignat soltak för Penta

Specialdesignat soltak till Isabella penta etna


Efter önskemål från många Isabella Penta ägare har vi på Isabella nu utvecklat ett specialdesignat soltak till det ikoniska femsidiga Penta-förtältet. Soltaket är byggt på Megastel och har svetsade hörn, vilket gör det extra stabilt och lämpligt för Penta-säsongscampare.


Nytt lättviktssoltak


För resecampare finns det också ett lättviktssoltak med integrerad front. Det nya Shade-soltaket passar på både husvagnar och de flesta typer av vans.


Mysbelysning med solcellslampa

Isabella solcellslampa


Den nya solcellslampan från Isabella kan användas “nästan” överallt. Som bordslampa, som belysning under en romantisk
promenad eller, som den enda på marknaden, fäst på vindskyddets spetsar.

Rekordmånga Isabella-nyheter för camping 2023
Rulla till toppen