Isabella Villa 370 – Nu ännu rymligare och bättre

Isabella Villa 370 har varit en del av campingmarknaden under en längre tid, men det som nu är nytt är dess ökade djup på 3,70 meter. Genom åren har Villan genomgått flera förbättringar och framstår nu skarpare och mer attraktiv än någonsin tidigare.

Isabella Villa 370 är det ultimata tältet för de permanenta camparna som föredrar att stanna på samma campingplats år efter år. Att flytta den mycket robusta markisen är inte den enklaste uppgiften, vilket inte innebär att det är omöjligt, men det kan vara lite krångligt.

Isabella Villa 370 2023 behåller naturligtvis alla sina erkända egenskaper som 4 x 4 aluminiumprofiler, individuellt beställbara frontpaneler, möjlighet till skjutdörrar och effektiv ventilation. Tältduken är, som vanligt, tillverkad i Isabellas hållbara och andningsbara akryltyg, med ett starkt PVC-tak.

Nyheterna i Isabella Villa 370

Isabella Villa 370 stora uppdateringarna detta år är att Isabella Villa 370 nu erbjuds med ett djup på 3,70 m längs hela tältet, vilket ger gott om utrymme. Låsningen är nu en integrerad del av tältet, vilket minskar onödigt ”slöseri” på låsens sidor. Villan finns naturligtvis även fortsatt med ett djup på 3 m. (Isabella villa 300)

En annan uppdatering är de nya gavelstyckena som gör det möjligt att rulla upp/ner både myggnätet och fönstret, vilket skapar fler ventilationssalternativ.

Isabella villa 370 inne

Isabella Villa 370 kommer i flera storlekar, från 5,5 m till 9,5 m. Om du önskar en veranda finns det flera alternativ, inklusive en sluten veranda som fungerar som ett extra rum, eller en halvöppen veranda som kan användas som en terrass. Dessa veranda lösningar kan läggas till alla Isabella Villa 370 tält upp till 7,5 meter.

Villan kan skräddarsys för alla storlekar av husvagnar. Du kan ha en mindre husvagn som bara används som sovrum. Exempelvis en 9,5 meter lång Villa som är den största. Isabella skräddarsyr bakstycket för att passa din vagn och din Isabella Villa 370.

Isabella Villa 370 är det idealiska förtältet för den kräsna camparen. Att vara fast bosatt under hela året innebär inte bara att du slipper oroa dig över att tältet är starkt nog. Det bekväma är att du utan slipper besväret med att sätta upp och plocka ner förtältet två gånger per år. Dock rekommenderas att du kontrollerar med ditt försäkringsbolag om villkoren för helårs användning.

Isabella Villa 370 – Nu ännu rymligare och bättre
Rulla till toppen