Byske Havsbad Koras som Sveriges Utomordentliga Campingplats

Priset som bästa camping delades ut Ysbrand Bergman och Arianne Bergman-Frelin, ACSI Eurocampings, till Karin Eriksson, Mattias Markstedt, Celia Yoshida Ahlin och Lisa Lind på campingen.

Bästa camping i Sverige 2023

Byske Havsbad har utnämnts till den främsta campingen i Sverige vid ACSI Awards 2023, som hölls idag. Byske Havsbad belönades efter att besökare hade möjligheten att rösta på sina favoritcampingplatser i Europa.

Celia Yoshida Ahlin, som är avdelningschef för campingar i Skellefteå kommun, uttryckte sin stolthet och glädje över utmärkelsen. Hon betonade hur betydelsefullt det är för henne att leda ett team som är engagerade i att tillhandahålla högkvalitativ service till besökarna, och uppskattade det erkännande de har fått i gengäld.

ACSI Eurocampings, som har anordnat dessa utmärkelser, är en organisation som har varit aktiv sedan 1965. De utvärderar campingplatser baserat på både besöksantal och feedback från campinggästerna. Sedan förra året har de också börjat ge priser till de mest uppskattade campingplatserna i Europa. Campingentusiaster har haft möjlighet att rösta på sina favoritplatser i Europa i åtta olika kategorier genom ACSI:s webbplatser. Dessutom belönas de campingplatser som har fått flest röster i varje land, och Byske Havsbad utmärkte sig i denna kategori för Sverige.

Celia Yoshida Ahlin tillade att det är otroligt givande att driva Byske Havsbad, särskilt med stödet av ett samarbetsvilligt team som hjälps åt i alla situationer. Hon mottog priset, ett certifikat, på Byske Havsbads sandstrand under fredagen från Ysbrand Bergman och Arianne Bergman-Frelink, som är campinginspektörer hos ACSI, tillsammans med sitt team.

Det är värt att notera att ACSI Eurocampings ger information om över 9 000 campingplatser över hela Europa på sin hemsida. I Sverige har de besökt och utvärderat omkring 340 campingar.

SE VÅRT UTBUD AV ISABELLA VILLA TÄLT

SE VÅRT UTBUD AV ISABELLA VILLA TILLBEHÖR

Isabella villa Dörr

Isabella villa skjutdörr

Byske Havsbad Koras som Sveriges Utomordentliga Campingplats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen