Isabella Villa 550 - Förslag på olika frontpartier.

Isabella Villa 650 - Förslag på olika frontpartier.

Isabella Villa 750 - Förslag på olika frontpartier.

Isabella Villa 850 - Förslag på olika frontpartier.

Isabella Villa 950 - Förslag på olika frontpartier.

KAMPANJPRIS

Isabella Villa 550 Tält inkl Frontpartier.
Inkl.Montering (inom rimliga avstånd)
Pris 79999kr
Om ni önskar köpa Isabella Villatält utan montering så kontakta oss för en gratis offert.
Välkommen att kontakta oss redan idag.

KAMPANJPRIS

Isabella Villa 650 Tält inkl Frontpartier.
Inkl.Montering (inom rimliga avstånd)
Pris 87990kr
Om ni önskar köpa Isabella Villa tält utan montering så kontakta oss för en gratis offert.
Välkommen att kontakta oss redan idag.

Standby Tält Isabella villa - är ett idealiskt fristående året runt tält med slussanslutning till husvagnen. Detta innebär att du kan koppla från husvagnen från standby tältet och åka iväg med husvagnen och standby tältet kan stå kvar. Standby tältet är konstruerade för att klara alla typer av klimat och väderlek. Det stabila och genomtänkta stativet är tillverkat av aluminium. Standby Tältet är ett tält till de verkliga långliggarna, de som nästan bor i husvagnen eller har en permanent plats till det år efter år.

Standby tält Isabella villa är ett tält man oftast bygger bara en gång. Men sedan står det där, troget i alla väder, nästan som ett litet hus bredvid vagnen. 

VI SÄLJER OCH MONTERAR STANDBY TÄLT- ÅRET RUNT TÄLT FRÅN KAMA FRITID VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS REDAN IDAG FÖR EN KOSTNADSFRI OFFERT

Vi är ett företag som säljer och monterar Isabella Villa - året runt tältfrån Isabella. Vi har lång erfarenhet av att MONTERA STANDBY TÄLT/ÅRET RUNT TÄLT.

Vi MONTERAR även tillbehör till Isabella Villa/ÅRET RUNT TÄLT, så som dörr, och veranda. Vi följer Isabella Villa samtliga rekommendationer om hur ett Isabella Villa ska MONTERAS. Vi utför även försäkringsjobb. VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS REDAN IDAG FÖR EN KOSTNADSFRI OFFERT! DET ÄRHÖG TID ATT BESTÄLLA ISABELLA VILLA NU, FÖR LEVERANS TILL VÅREN 2021 VI LEVERERAR I HELA LANDET. BESKRIVNING Ett komplett och flexibelt alternativ för den som vill ha förtältet uppställt året runt. Villa är ett moduluppbyggt året-runt-tält med extra kraftig konstruktion för största möjliga stabilitet och livslängd. Tältet kan erhållas i fem olika bredder ISABELLAVILLA 550cm - 650cm - 750cm - 850cm - 950cm  och med ett djup på 300 cm.

Isabella Villa - Det kompletta och flexibla alternativet för den som vill ha sitt förtält stående uppställt året runt.
Isabella Villa är ett helt unikt året-runt-tält med en mycket kraftig konstruktion för bästa möjliga stabilitet. Isabella villa är det stabilaste Standby tältet på marknaden. Isabella Villa är moduluppbyggt, och kan fås i 5 olika storlekar. Genom att välja mellan olika frontpaneler, kan du vara med och utforma ditt Isabella Villa - tält, precis så som du själv önskar.
Isabella Villa fungerar lika bra under varma sommardagar som när snön ligger vit och inbjudande på marken. För att kunna fungera under så skiftande förhållanden ställs det stora krav. Isabella Villa är därför tillverkat av bästa tänkbara material, och har en taklutning, som gör, att snön inte så lätt samlas på taket. De stora fönsterpartierna, tillsammans med de vita gardinerna, gör Isabella Villa till ett ljust och behagligt vardagsrum.
Isabella Villa - Fönstren är gjorda av ett material som tål extrem kyla, och försedda med klaffar av tyg så att de vid behov lätt kan täckas för. De djupa baldakinerna förhindrar att smuts rinner längs sidorna, så att du kan ägna dina lediga dagar till annat än rengöring. Isabella Villa är konstruerat, så att du själv ska kunna montera det. De olika modulerna sätts samman med blixtlås, vilket gör att frontpanelerna kan flyttas utan, att taket behöver demonteras.

Adressuppgifter

Mr Fritid
Lördagsvägen 11
45163 Uddevalla

Organisationsnummer

559247-2525

Kontaktuppgifter

Vi svarar på telefon under dessa tider: 12:00 - 21:00

Örjan Flink 0707-512203


VI FINNS ÄVEN PÅ: