ISABELLA VILLA TILLBEHÖR

standbytalt.se har alla isabella villa tillbehör som ni kan beställa. Kontakta oss redan idag för ett super bra pris.

ISABELLA VILLA SKJUTDÖRR
Isabella villa skjutdörr - Med Isabella villa skjutdörr får du ett funktionellt och exklusivare utförande och ett större ljusgenomsläpp. Bekvämt att slippa öppna och stänga med dragkedja varje gång.

Isabella Villa sluss - Utbyggnad som ökar djupet i Isabella Villa och ger plats för t.ex. arbetsbänk, garderober m.m.Levereras i sats bestående av: 2 st PVC-sidor 70 cm st Takdel st Velcro-kuddar st PVC taksluss 80 / 100 cm1 st Stativ med monteringsdetaljer.

Isabella Villa Dörr

Isabella villa dörr/ Dörren öppnas som en vanlig dörr (utan dragkedja) och har magnetlås och plasthandtag. Dörren är monterad på 40 x 40 cm aluminiumprofiler (lika övriga profiler i IsabellaVilla), har hög sockel och ”koöga”. Dörren kan användas på både höger och vänster sida och i fronten (endast i A-och B-paneler).

Tillsammans med Resurs Bank erbjuder vi dig möjligheten att dela upp din betalning. "Du kan delbetala räntefritt i 12 månader räntefritt."

Isabella Villa - Termo tak

Med ett innertak så minimerar du kondensbildningen och samtidigt döljs fyrkantsprofilerna i taket. 

Välkommen att kontakta oss redan idag.

Isabella villa fönsterbänk

Nyhet från Isabella är denna smäckra fönsterbänk till Villa-tälten. Tillverkad i akrylplast med ett modernt linjemönster på. 795:-

Välkommen att kontakta oss redan idag.

Dela upp Isabella Villa i två mindre rum. T.ex. du kan skapa ett vardagsrum som du värmer upp och ett förråd som inte värms upp. Därmed behöver du inte värma upp ett stort rum när det är riktigt kallt. Partitionen kan naturligtvis också användas som normalt. Skiljevägg för att separera 2 rum i tältet, som båda är uppvärmda.

Bakvägg till Isabella villa stänger tältet helt så att du kan köra husvagnen från tältet.

Isabella Villa Vintersärking

Adressuppgifter

Mr Fritid
Lördagsvägen 11
45163 Uddevalla

Organisationsnummer

559247-2525

Kontaktuppgifter

Vi svarar på telefon under dessa tider: 12:00 - 22:00

Örjan Flink 0707-512203


FINNS ÄVEN PÅ: PÅ: